Jag har anlitat Lovely Service för en badrumsrenovering. De är proffsiga, kunniga, punktliga och tillgängliga under hela processen, arbetar sena kvällar om det behövs och helger för att göra klart jobbet under uppsatt tid, de hjälper med att få rabatter när man handlar material även under helger, trevliga i bemötande och lyssnar alltid, ger neutrala tips och råd, bra priser jämfört med andra företag, de har hjälpt mig även med jobb som inte ingick i offerten utan kostnad, jobbet var klart innan tidsramen gick ut. Med det sagt så rekommenderar jag Lovely varmt och starkt och önska de all lycka :)


Martin LarssonLovely All Service renoverade hela mitt radhus, innan jag flyttade in. Efter snabb planering var hantverkare på plats. Vi hade kontakt under hela tiden och jag fick snabba svar på alla frågor. Arbetet tog lite längre tid än planerat, men mycket var noga. Nu är allt på plats och jag är mycket nöjd.


Mats Lindberg

Punktliga.
Bra bemötande före, under och efter arbetet.
Snyggt utfört.
Inga problem att få kontakt även efter utfört arbete om det är någon detalj som ska justeras. Fick detta snabbt åtgärdat utan någon extrakostnad. Bra gjort.


Tomas Axelsson

Vi har anlitat Lovely All Service  för fönsterputs ett flertal gångar och alltid varit mycket nöjda! Har rekommenderat företaget till släkt och vänner som också är väldigt nöjda med era tjänster.
Trevligt bemötande av företaget som alltid försöker lösa problem som kan uppstå t ex om man behöver ändra en tid eller behöver snabb hjälp.
Tycker att företaget väl lever upp till de förväntningar och krav man har som kund.


Linda Tillgren


Lovely All Service har hjälpt oss med nytt golv i vår entréhall. Flytspacklat, lagt värmeslingor och lagt klinker. Arbetet utfört med god kvalitet och de blev tom klara före utsatt tidplan!
Jag kommer att använda detta företag igen och kan varmt rekommendera dem!


Jennie Greberg

Fönsterputs inklusive rengöring av karmar.
Mycket professionellt. Även om vi inte talades vid i telefon funkade det bra med e-mails och jag fick mycket snabba o korrekta svar på eventuella frågor.
Jag förväntade mig profesionellt utfört arbete, och jag fick det.
De två personer som utförde arbetet var snabba, korrekta, diskreta och kunniga.
Jag är nöjd och jag ska anlita Lovely All Service  igen, när det stämmer med min ekonomi.


Anna Karlsdotter

FÖRE

EFTER

FÖRE

EFTER

Anlita oss när du behöver hjälp med Bygg och Städtjänster